Skip to main content

Ons uniform

Spelen en sporten in uniform is goed voor het groepsgevoel! Maar wat draagt een KLJ'er nu juist?

Spelen en sporten in uniform is goed voor het groepsgevoel! Maar wat draagt een KLJ'er nu juist?

Het KLJ-sjaaltje

Er is maar één verplicht onderdeel in het KLJ uniform en dat is het KLJ-sjaaltje! Dit sjaaltje zorgt er voor dat we herkenbaar zijn als we op tocht of op kamp gaan. Het is een accessoire waar bij vele KLJ'ers ontzettend veel herinneringen aan verbonden zijn. Veel KLJ-veteranen hebben meestal ook een sjaaltje vol badges, bandjes en aandenkens.

De rest van je uniform mag je zelf kiezen! Zowel onze eigen afdeling als KLJ Nationaal bieden verschillende optionele kledingsstukken en accessoires aan. Hiermee kan je je eigen KLJ-look pimpen!

Een KLJ sjaaltje

Eigen kledij

Onze eigen KLJ-trui is dé manier om te tonen dat je van KLJ Hamme bent! Hij kan tegen een stootje en je blijft er lekker warm mee in de koude wintermaanden. We hebben ook een t-shirt in dezelfde stijl zodat je ook in de zomer KLJ met je meedraagt! Je kan een trui of t-shirt aankopen op een activiteit of door een berichtje te sturen naar onze kledijverantwoordelijke.

Het KLJ logo op onze t-shirts

Kledij van KLJ Nationaal

Ook de koepel van KLJ biedt verschillende kledingsstukken en accessoires aan! Met je blauwe hemd of rode trui val je zeker en vast op! Ook een mooie drinkbus of muts mag niet ontbreken!

Deze producten zijn ook aan te vragen op een activiteit, via een berichtje aan de kledijverantwoordelijke of via de webshop van KLJ.

Uniform op sportfeesten

Op sportfeesten doen we het iets anders! Hier is het verplicht om in een gelijk tenue op te treden.

De meisjes dragen steeds een witte rok, de t-shirt van onze afdeling, witte schoenen en een sjaaltje rond hun pols.

De jongens dragen een witte short, de t-shirt van onze afdeling en witte schoenen.

De t-shirt van KLJ Hamme

Vendeluniform

Ben je een vendelier? Dan heb je een apart uniform! Alle vendeliers dragen een wit hemd met 2 emblemen: Een KLJ-logo op de borst en een vendelschildje op de linkerschouder. Ze dragen ook steeds een lange witte broek, witte schoenen en een rode vendelband. Deze vendelband wordt rond het middel gedragen. Tamboers dragen een groene band.

De t-shirt van KLJ Hamme