Skip to main content

Evenementen

We organiseren verschillende evenementen. Voor ouders, ex-KLJ'ers of volledig openbaar. Lees hier wat we allemaal op het menu hebben staan!

We organiseren verschillende evenementen. Voor ouders, ex-KLJ'ers of volledig openbaar. Lees hier wat we allemaal op het menu hebben staan!

Rejuni

KLJ Hamme heeft al een heel lange geschiedenis! Dit betekent natuurlijk dat er generaties aan geëngageerde mensen onze beweging hebben doen groeien. Omdat deze mensen ons nauw aan het hart staan nodigen we ze regelmatig uit om nog eens bij elkaar te komen. We verwelkomen alle ex-bestuursleden tweejaarlijks, ergens in juni voor een hapje en een drankje op ons familiare terrein.

Barbecue

Jaarlijks organiseren we aan het begin van ons werkjaar een barbecue. Iedereen is welkom om gezellig te komen eten! De opbrengst hiervan wordt opnieuw in onze werking geïnvesteerd. Zo kunnen we steeds weer kwalitatieve activiteiten blijven geven.

Sportfeest

Alle sportende KLJ-afdelingen organiseren elk op hun beurt een eigen sportfeest. Zo komen wij natuurlijk ook aan de beurt. Ongeveer om de 5 jaar gaat er een sportfeest door in Hamme. Hierbij komen alle sportende afdelingen van Oost-Vlaanderen af naar Hamme om het tegen elkaar op te nemen in verschillende disciplines. 's Middags worden alle reeksen dan gedemonstreerd voor de bezoekers. Een uniek feest dat niet te missen is! Meer info op onze pagina over de sportwerking.

🚨Red Alert🚨

Eens per jaar nodigen we de jongeren uit Hamme en omstreken uit naar onze bangelijke fuif. Met de opbrengst kunnen we de werkingskosten van van de KLJ-afdeling betalen, het zomerkamp en het paaskamp organiseren of ervoor zorgen dat de kas bijspringt om een duurdere activiteit toch betaalbaar te houden voor de leden.

Met Red Alert zorgt KLJ voor de grootste fuif in Hamme en de wijde omgeving. Niet te missen.

Red Alert